PENJATS PER LA MUNTANYA

Penjats per la muntanya és un blog que recull excursions realitzades per una família de cinc persones, pare, mare i tres fills. Fa anys que passem les nostres vacances a la Vall d’Aran on vàrem començar a fer excursions adaptades a les diferents possibilitats de cada un de nosaltres. Des de llavors hem desenvolupat una important afició per la muntanya.

Les excursions que hi trobareu estan classificades per zones. Hi ha un bon conjunt d’excursions fetes al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt donat bàsicament per la proximitat al nostre domicili. Sovint i especialment a l’hivern fem excursions a Sant Llorenç. No cal dir que ens el sentim nostre. Els camins i les vistes que ens ofereix el Parc són sempre sorprenents, tot depén del dia, de l’hora de l’època de l’any. No podriem passar sense la seva proximitat.

Un altre bon grup d’excursions són fetes a la Vall d’Aran on hi anem per vacances. En aquest cas la descripció de les excursions direccionen a un altre blog específic de l’Aran; aquest és el “Penjats per l’Aran”.

Ens considerem uns penjats per la muntanya ja que difícilment passa una setmana sense que no fem alguna cosa i si pels motius que sigui no podem caminar pels senders de les nostres muntanyes sentim anyorança.

Desitgem que les excursions que hi ha recollides en aquest blog us agradin.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: